Albin

I torsdags va min faster och kusin med familj och hälsade på. Knäppte lite kort på kussens son Albin när han fick sina julklappar...bättre sent än aldrig heter det ju. Visst är han väl för söt? (det ligger i släkten) *S*

     

Sov så gott älskade lilla hund...

Idag har mamma och pappa låtit avliva sin hund. Hon var så gammal och sjuk. Så sov gott Jana och hälsa de andra älsklingarna jag har där uppe i himlen. Saknar er!

       

HAHA...

Blidde så trött efter träning och middag så jag va tvungen att ta en tupplur vid 18-tiden ikväll. Vaknade 45 minuter senare av att telefonen ringde. Det va en telefonförsäljare från tidningen Hälge. En kille som lät som 22 typ. Nedan följer vårt samtal med början när jag svarar.

- Erika (sömndrucket)
- Ja, hej jag ringer från tidningen Hälge. Jag antar att det är Erika som har prenumererat på tidningen?
- Ja, det har jag gjort.
- Har du mamma eller pappa hemma?
- Ha, ha...jag är 30 år och bor ensam så vill du prata med dom så måste du ringa ett annat nummer.
- Eh, eh...jaha....okej...oj förlåt...
- Det är lugnt.
- Vill du ha 6 nummer av tidningen utan krav på fortsatt prenumeration (säger han i en rasande fart)
- Nej, det vill jag inte för jag vill ha en tidning med Hälge och inte en jävla tidning med Hälge och 25 andra serier.
- Jaha, okej då...hej då
- Hej då

Tjing!

Mina tavlor

Jag har ramat in mina littosar från Angelica Wiik. Visst blev dom läckra?

 

Bäääbisen

Här är mitt söta lilla monster :)

  

Tjo hoo!!!!

För nu är det fredag...tja la la la laaaa...Jag ska blåsova i morrn och på söndag. Finns ingen plats på jorden som är bättre än min säng!

Tjingeling bling bling!

E

Inget speciellt...lite uppdatering bara.

Lördagens middag på Coppers va kanon. Bra mat, super servitör och trevligt sällskap.

Blidde ingen badminton i lördags eftersom Amelie inte va kry. Men jag va å tränade på söndagen så det gjorde ju inget.
Annars har inte mycket hänt i veckan. Har tränat och ätit gröt :) Å kollat på P3 Guld galan såklart. Christian är ju sååå söt. Hörde låten på radion i morse också så då borde den ju finnas på singel hoppas jag.

Idag är det torsdag. Jag ska för första gången gå på stations passet. Kl. 20.00 - 21.30. Snacka om att jag kommer att va trött i morrn. Jag som brukar sova kl. 22. Nu kommer man ju hem strax innan 22 å då ska man duscha och ge bäbisen mat och varva ner innan man somnar. Kan ju ta sin lilla tid det. Men, men....jag gör det ju för att inte behöva gå i morrn. Är ju så skönt å bara få komma hem på fredagarna och slänga sig i soffan.

Kom på att jag måste lägga in lite bilder på min bäbis. Han heter Katten och har långa öron och har en gudmor som heter Karro :)

Nu ska jag jobba vidare...

Tjingeling!
Kram E

Saturday!

Ska snart ner på stan å käka middag med Karro och brudarna. Roooligt!!!

Äntligen fredag!!!

Så har ännu en arbetsvecka gått. Snacka om att tiden går fort. Man hinner knappt vakna på måndag morgon så är det fredag eftermiddag. Å tur är väl det. Fast helgerna går ju åxå lika fort å det är ju inte fullt lika bra.

Har nästan nyss kommit från träningen så snart ska jag slänga mig i badkaret. Sen ska jag slänga mig i soffan och bara slappa. Funderar på om jag ska öppna en flaska vin och hinka lite rötjut :) Risken i så fall är väl att jag inte orkar upp i morrn och spela badminton. Men va faaan, man kan ju inte va ordentlig jämt heller *S*

Tjingeling!

/ Erika

Men va faaaan...

...man trodde ju inte att det kunde bli värre efter morgonens inlägg...men jo då, vi har kurs på jobbet ikväll. Inte för att kursen i sig är värre men att jag hade glömt det och hade andra planer vilket jag nu måste ställa in och jag kan inte meddela personen i fråga att jag är upptagen då jag inte har något nummer att nå personen på.

Nåja, jag får väl förklara senare.

Karro: jag kommer inte att ringa och diska innan kl. 20 ikväll. Bara så du vet liksom...så du inte blir orolig *S* 

Surväder!

Man blir ju inte annat än less när man behöver gå till jobbet i detta väder. Det gör mig inget om man sitter inne och myser men när man måste ge sig ut så är det surväder!

Va ju tvungen att ha luva på mig (annars hade jag varit dyngsur). Så när jag kom på jobbet såg det ut som om en kalv hade slickat mig över hela huvet, luvan dröp av blötsnö och byxorna är svinblöt från knäna och ner typ.

Åsså är det ju farligt att vistas ute nu. Dom har ju inte plogat trottoarerna så man måste ju gå på vägrenen och folk kör ju som idioter och tar inte hänsyn alls till lilla mig som är ute och traskar och svär och önskar livet ur alla idioter. Dom sträckor när man är tvungen att gå på trottoarerna så är det blåis under snön och tar man ett steg fram så åker man ett halvt bak. Tog ju lite längre tid än vanligt att komma till jobbet vill jag lova. Å en till sak som gör mig förbannad är det här jävla tåget. Mittlinjen. Det stannar ju på västra station för att ta upp folk och då går bommarna ner i 10 minuter medans tåghelvetet står still. Så då måste man stå där och vänta i evigheter (på sommaren brukar jag gå på sidan om bommarna, men nu är det ju stora snövallar som man måste plumsa i).

Nä, nu har jag avreagerat mig klart. Har ju jobb att göra och kan inte sitta här hela dan. Men en sak ska jag skriva innan jag slutar: JAG VILL HA SOMMAR!!!!

Jag själv i min rosa fantasivärld typ :)

Jag själv

Mina fötter

Mina fötter

Kan lilltrynet så kan väl jag :)

Namnet på min blogg kommer från gudsonen som inte kan säga Erika utan kallar mig Orika.
Å lilltrynet är Karro. Hon bloggar som fan och jag kan ju inte va sämre jag *S*

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!