Älskar Eskobar...

Sitter och surar och lyssnar på Eskobar med As the world turns. Skön sång, mysig sång, BRA sång...man kan inte sura så mycket när man sitter och nynnar med :)

Men anledningen till att jag surar är för att ryggen är paj igen. Inte lika illa som sist men det va nära. Dammsög i söndags när det small till. Nu går jag på 8 knarktabletter om dan. Känns redan mycket bättre än i söndags men jag kan ju inte träna!!! Va dock och simmade idag med H. Det kändes bra så man får väl simma till man får simhud mellan tårna :) I morgon ska jag spela badminton var det tänkt. Vi har hyrt hall på jobbet och jag tänker fanken i mig gå dit å tjurspela. Kruxet kommer förmodligen att bli att om jag missar (jag skriver om, för jag missar ju aldrig) så kan jag inte ta upp bollen. Tur att jag har 3 kollegor med mig :)

I brist på träning så gick jag och Karro runt Sidsjön igår och i söndags. Med oss hade vi naturligtvis hennes kelgrisar (ska sno en bild från hennes blogg och lägga upp här). Lillgrisen gick och retade Cino halva vägen...sa att han nosade så mycket för att han hade fått upp spår på en tjej. Åsså gick han och samlade pinnar i dikena, nåt som Cino tyckte va barnsligt :)

I söndags var jag även barnvakt åt Elma medans henne föräldrar gjorde Birsta. Gick ju hur bra som helst förutom att jag inte kunde lyfta henne som jag ville. Karro kom och höll oss sällskap...det va uppskattat av en anledningen jag inte kan skriva här *S*

I lördags var jag en sväng på stan med L & A. Blev inte mycket shopping men det va ju kul att komma ut och se lite folk samt att träffa dom såklart.

I fredags blev jag hembjuden till Karro på middag. Å hur gott va inte det då? Massor! Tack för mat Karro och tack för trevligt sällskap till brudarna som var med. Nästa gång dricker vi alla vin tycker jag...Så S...se till att föda snart :)

Ja, det va mina senaste dagar i omvänd ordning det.
Vad har ni gjort :)

Tjingeling!
Kram E

   

Här är bilder på Karros hundar. Den bruna är Alf och den svarta är Cino. Jag diggar den sista bilden skarpt...ser verkligen ut som om Cino försöker berätta för honom om livet typ...
Det är Karro som fotograferat dom och det är hennes bilder så fan ta er om ni snor dom....(som jag gjort)
Karro: Hoppas att det inte gjorde nåt :)


Fan, vad jag är dum...Fan, vad jag är smart...

Fan, vad jag är dum...

Satt i soffan på jobbet igår med en kollega och pratade träning. Sa då att jag skulle vilja simma men jag visar mig inte offentligt i badkläder...
Samma här sa hon.
Vi  kankse kan gå tidigt på morgonen kom vi fram till.
Ja, kanske det sa vi...
Paus på några sekunder....
Ja, men då gör vi det sa hon.
Öh, okej sa jag...

Sagt och gjort, jag ställde väckarklockan på 5.45. Klev upp...tänkte...varför i helvete kom jag på denna idiotiska idé!?

Men utanför simhallen stog jag 6.45 som planerat. Å i bassängen hamnade jag. Mest pensionärer var det. 30 minuter och 32 längder senare klev vi ur pölen. Å fasen va stolt jag är. Jag menar, jag som är så morgontrött och morgonsur...men det va ju hur nice som helst...så nu har vi en stående bokning på torsdagarna kl. 6.45.

Fan, vad jag är smart... :)

Tjingeling!
Kram E

Dags för en uppdatering va...

Vet inte vad jag ska skriva men jag uppdaterar ändå. Lägger in lite bilder från långfredagen hemifrån. Åsså Elma såklart :) Sötaste ungen i världen. Å tand har hon fått åxå. Hon blir exakt 10 månader idag.

Bilen har varit trasig igen. Ljuddämparen höll på att lossna. Jävla rost! Brorsan fck den stora äran att laga :) Men det gick ändå 1100:- till reservdelar.

På jobbet har det lugnat ner sig lite. Skönt det så man slipper magsår. Hade vinlotteridragning i fredags och för första gången så vann jag! En hel box plus en flaska. Flaskan gick åt direkt. Vi va ju tvugna att provsmaka :)

Våren börjar närma sig. Men jag ger mig fan på att det kommer att komma en snöstorm till innan man kan börja njuta på allvar. Längtar tills man kan åka ut i båten och fiska. Underbart!
Satt på balkongen och njöt av solen igår och det ser ut som om man ska kunna göra det idag också. Fast det hinner ju ändra sig innan solen kommer till min balkong förstås.....jaa, jag vet...jag är pessimist...då slipper man bli besviken :) Men om solen håller sig framme tills den har gått runt husknuten så ska jag spendera några timmar på balkongen å bara sitta och lapa sol och ljus.

Nu måste jag fixa frukost och lillgrisen min måste få nya fräscha grönsaker.

Vi hörs!
Tjingeling!

Kram E