Snor, snor och åter snor...

Började få superont i halsen igår och visste då vad som komma skulle och mycket riktigt...idag har näsan runnit och runnit. Så är det alltid. Det börjar med grym halsonda och slutar i feber och snor. Jag har ändå jobbat. Man ska ju vara döende för att vara hemma typ.

Men det finns värre grejer än förkylning. Ska iväg å ta cellprov i morgon. Ååå va roligt...NOT. Men jag ska citera ett samtal mellan 2 blondiner nedan så ni får lite att le åt iaf. Skriver dock inga namn :)

Blondin 1 (som är singel): Ska ta cellprov snart ja....fy
Blondin 2 (som också är singel): Ja, 150 kronor och det är inte ens skönt.
Blondin 1 igen: Nä, men som singel får man vara nöjd med det lilla.
Blondin 1 och 2: HAHAHA....

Nä, nu ska jag snora ner mig i soffan och vänta på Lost.

Krya på mig!
Tjingeling!

Kram E


Modo hockey...

Va ju till Örnsköldsvik i lördags. Denna härliga hockeymetropol :)

Åkte buss vid 10 från stan med Nina. Väl i Övik så fick jag ringa en kollega för guidning till city :) Vi hittade ganska lätt efter det. Käkade och sen vidare till O´Learys för att dricka lite alkohol. Mötte sedan upp en annan kollega för att få en rundtur på vårt kontor. Det va kul att få se hur dom har det. Sen bar det i väg till SWEDBANK ARENA....Herre min je vikken fin hall (jag är inte partisk). Breda trappor, många toaletter, en massa barer och fullt med kompisar som hade likadana tröjor som jag :) Det va helt enkelt underbart!!! Synd bara att Modo förlorade, men jag antar att det va för att de hade liksom gått in i vila inför slutspelet...hmm..kan man ju få tro iaf *S*

Summan av kardemumman blir iaf att det var väl värt att åka!

Nu ska jag se vidare på landskampen. Men ska jag hålla på Sverige eller på Krizan *S*
(till er som inte är hockeyfantaster så kan jag berätta att Krizan är Modos målvakt som står för Slovakien)

Tjingeling!
Kram E