Fast(er) i ett beroende...

Fatta själv!! Inte konstigt att man är kär i denna söta lilla tös! Fasters älskade lilla unge börjar bli stor. Kan gå själv med gåvagn och tänderna växer så det knakar. Ju mer man är med henne ju mer vill man vara med henne. Det är som ett beroende...man kan helt enkelt inte få nog av henne.

image113

image114

Har ju varit hem till byn i helgen. Kläppen hade födelsedagspartaj. Jag var iofs nykter men det va nice. Åkte hem vid 23 för att avlösa Elmas mormor som var barnvakt. Tyvärr så sov ju lillstintan så man fick inte kela men jag låg och hörde hennes snusande i spjälsängen.

Fick en skiva av L med bilder han knäppt på min och Malins 30-årsfest. Ååå, vad det va kul att se. Han hade filmat strutfotbollen och vissa kullerbyttor va ju helt otroliga. Att ingen gick sönder?! Vill ha en sån fest igen...inte anordna kanske men ha en riktig sommarfest med sol, drink, musik och glada människor.

Lägger in en bild på mig...jag har sparat håret ända sen dess för att få det långt. Ni som vet hur långt jag har idag kan ju fatta att det tar åååår för mig att få långt. Det är lilltrynet som är bakom mig :) Lillebror får åxå vara med, bara för att han är så snygg :)

 

Har letat förbrilt efter ett kort på min andra lilla bror men han lyckades inte fastna på kort under den festen verkade det som och jag måste ju vara rättvis. Lägger jag in ett kort på den ene så måste jag ju lägga in ett kort på den andre också. Han är lika snygg han :) Synd att det bara va pojkarna i familjen som blev snygga....



Var på min morbrors 40-årsfest för 2 veckor sedan. Det va också kul men jag kanske fick i mig liiite för mycket vin....jag minns inte riktigt men dom säger att det va så iaf. Lägger in en bild på bror och hans gulliga sambo. Visst är dom söta tillsammans :)

 

Åsså måste ju mormor få vara med på internet också :)



Så mycket mer har väl inte hänt sen sist jag uppdaterade. Jag jobbar, tränar och sover. Ryggen håller. Tack å lov!

Vi håller på att planera för sommarfesten på jobbet. Det kommer bli kul. Hoppas de flesta kan komma.

Nu ska jag se finalen i VM. Ryssland mot Kanada kan ju inte bli annat än spännande. Synd att det inte är Sverige bara. Men jag tycker dom gjort ett bra VM iaf. Vad ska man göra nu då...elitserien är slut och VM är snart slut...Jag vet att fotbollen har börjat men jag är inte alls lika intresserad av det som hockeyn...Nåja, man får väl hoppas att solen och sommaren kommer snart så kan man roa sig med att vara ute och njuta istället :)

Vi hörs!

Tjingeling!
Kram E