En massa blandat...

Hej hopp,

Har varit till Göteborg och hälsat på Helena. Det va nice. Träffade även pappas kusin och flickvän. Tågresan ner va inte fullt lika nice för det hade blåst ner träd över spåret och tåget före oss hade krockat med det och gått sönder så vi blev hyfsat försenade. Skulle ha varit framme kl. 23.17 men kom inte fram förrän 1.05.

I lördags var det dags för april månads tjejmiddag. Vi åt på Tandoori, gick sedan på Dublin och drack lite innan vi gick vidare till Avény där Ständut Blakk spelade. Synd att man va så mätt så man inte fick i sig nån sprit :) Men det va himlans kul ändå. Första bilden: Sofia och Linda. Andra bilden: Karro och jag.


Ikväll ska jag till Leif och spela spel. Det va ju evigheter sen man hade en spelkväll så det ser jag verkligen fram emot. Å nåt annat som jag längtat efter är ju att få kela med Myst, Riven och Dorian. För er som inte vet vilka det är så kan jag berätta att det är Leifs husdjur som jag bodde ihop med i 2 år när jag och Leif va sambos.


Åsså har mammas bäääbis kommit från vårkollot hos mormor & morfar.Nä, nu ska jag deklarera innan det är dags att åka.

Tjingeling!
Kram E

Ny tjejmiddag...

...på lördag äter vi igen på Tandoori. Gott och billigt. De har fortfarande kvar erbjudandet att om man köper en varmrätt så bjuder de på förrätt och efterrätt. Mums! Så vill du med är det bara att höra av sig.

Tjingeling!

Kram E

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!!!

image19

Åsså suuur då :)

Karro blidde lite grinig eftersom jag inte tackade henne i förra inlägget så nu får hon ett alldeles eget tack-inlägg :)

Tack Karro för det fina påsk-kortet jag fick på dig och Cino. Ni va så söta. Å du är en bra kompis du åxå...

Tjingeling!

Kram E

Tack till fru och kusin med sambo + Albin...Å TACK MODO!

Fru: Tack till du för blekning av hår och skjuts till Granlo. Tycker om på du massor med mesk :)

Kusin med sambo: Tack för mat, vin, taxi, trevligt sällskap och för att jag fick vinna HELA 40 peng av er sons sparkassa på poker :) Love you tooo...

Albin: Tack för kramarna söta lilla lilltroll!

MoDo: TACK för en underbar seger!!!

Nu ska jag sussa så natti, natti å tjingeling...

Kram E

Söndagens middag...

Vi åt på Tandoori denna gång. Kom på att vi övergav ju inte Coppers riktigt eftersom de hör ihop liksom. I alla fall så åt vi 3-rätters för 180 peng. De har ju vårerbjudande att de bjuder på förrätt och efterrätt om man köper en varmrätt. B-B-B-BILLIGT! :)

Jag kom på att Sofia och jag är tremänningar. Tyckte väl jag åxå att hon alltid verkat så klok och förståndig. Nu förstår jag ju varför. Det är ju sånt som ligger i släkten :)

Måste ner till tvättstugan nu.

Tack till lilltrynet, tremänningen och Jönssons jänta för en supernice evening.

Tjingeling.

Erika

P.s. Har inte tagit fläkten än...suck!

FINAL!!!

image17
image18

Söndag...städning och tjejmiddag...

Har snart städat hela lägenheten. Å jag hatar att städa så det är en stooor grej för mig :) Har dock fläkten kvar å den är snuskig som attan! Måste ta tag i den innan jag hoppar i duschen och gör mig klar för mars månads tjejmiddag.

Mars har ju gått så himla fort så vi har inte hunnit med oss. Gör ju inget att det är april för det är ju bara den första idag så vi ska ha en middag till i april.

Men till er som kan och vill...hör av er. Vi ska överge Copper *S* och äta på Tandoori. Mums filibabba! Klockan 17.00.

Fläkten kallar så....Tjingeling...

Kram E