Nu va det ett tag sen sist igen...

Har ont i benet och i ryggen. Förmodligen nån nerv som är klämd säger sjukgymnasten så nu ligger jag i sträckbänken varannan dag. Har haft detta i snart 3 veckor nu och har knappt kunnat gå. Å köra bil är det inte tal om eftersom jag inte har nån styrka i vänster ben. Synd att jag inte har automatisk växellåda en sån här gång. Det gör ont att bli gammal....

Har iaf haft julpartaj med jobbet sen sist. Det va himlans roligt å kul att se sina kollegor från de andra orterna. Det händer ju inte så ofta.

Har även varit på julbord på Norra berget med kusin vitamin, hennes sambo och mitt lilltryne :) Gott så ini h-vete :)
Hamnade av nån konstig anledning på Aveny efteråt å det ska jag då säga att inga värktabletter hjälper så bra mot klämda nerver som sprit gör. Kände inte av smärtan ett dugg.

Å snart är det jul...längtar efter mammas revbensspjäll, mammas sallat, Malins senap och Elma såklart. Herre min je va vi ska kela hela julhelgen.

Nä, det va väl allt för den här gången.

Tjingeling
Kram E

  
Bilder från Norra...

Kommentarer
Postat av: Lilltrynet :)

Men titta jag är med på kort.. Ja det var super gott på norra... Tack så mycket i gen.. åsså för att jag kan kolla hur många grader det är ute :)
Men God-Jul påre.. hihihi Som om inte vi kommer att surra då..
Detta är ett inlägg...
Kram!

Postat av: Maria

Väldigt trevligt med uppdatering :) Trots att jag vet att du inte skriver ofta går jag in på sidan 1-2 gånger/dag (Kanske i brist på annat eller ett otroligt innehållsrikt liv:)och hoppas innerligt att ett livstecken ska synas :) Och se! Du lever :) men med nöd och näppe låter det som, hoppas att du kryar på dig snart! Sprit är alltid den bästa medicinen har jag hört och den kan alltid göra underverk mot ömma leder och ålderskrämpor;) Oj nu har du snart en avhandling att läsa med mitt babbel :) Ha en bra jul och hälsa alla från mig och glöm inte att mys lite med Elma från mig med :)*kram*

2007-12-19 @ 23:00:27
URL: http://mimmi84.blogg.se
Postat av: KusinVitamin

KusinVitamin med sambo vill tacka för en väldigt god middag med ett ännu godare sällskap! Kramar.

2008-01-09 @ 21:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback