Tjejmiddag!

Hej hopp!

På lördag är det dags igen för ute-mat. Åh, va gott! Vill du hänga med så hör av dig. Vi har ändrat ställe så vi kommer att äta på Coppers istället (igen). Men dom har go mat och trevlig personal så inte gör det nåt inte.

Tjingeling!

Kram E

Schlager och bula i huvudet...

Jag, som driver med mina kompisar som är schlagerfantster, har fastnat för årets deltävlingar totalt! Har till och med röstat TVÅ gånger! Anledningen är att jag tycker att Kristian Luuk är coolaste snubben i tv. Bättre programledare kan dom ju inte få. Åsså har jag röstat som sagt. Måste ju på något vis försöka förhindra att Anna Book eller Tommy Nilsson vinner hela spektaklet. Har lagt min röst på The Ark förra helgen och på Sebastian denna. Diggar Sebastian skarpt. Å The Ark är ju aldrig dåliga så heja på dom.

Åsså över till bulan...det är ju söndag och traditionen för mig är ju att laga mat så jag har matlådor för hela veckan. Så också även denna söndag. Tappade dock lite okokt spagetti på golvet och böjde mig ner för att plocka upp det. På vägen upp slog jag skallen i skåpluckan. Gjorde så jävla ont så det svartnade för ögonen och jag trodde att jag skulle svimma. Men jag klarade mig och fick en stor fet bula istället. Tänk om jag hade slagit hål och svimmat och förblött??? Stackers, stackers mig *S*

Tjingeling!

Kram E

Jädra lögnare han är den där tomten...

Tomten ljög...han har ingen tomtenissa...

Weeee :)

"Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara"


Jävla tomtejävel

Tomtejäveln har skaffat en tomtenissa!

*ARG!!!*

Christian, Christian, Christian...I love you!

Christian

Helgen som gått

Fredag: En sväng på stan, köpte 3 kuddar till soffan och fick lift hem av lillebror med sambo som jag sprang på. Sen 4 timmars telefonkonferens med Hello och Karro (jag vet, tjejer och telefoner *S*)

Lördag: Upp vid 9. Tog täcket till soffan och kollade på skidåkningen. Kl. 16 kom Malin. Vi tog taxi ner till Tandoori vid 17 och åt gooo mat. Tog taxi hem och delade på 2 flaskor vin till melodifestivalen. Gick å sussade vid 2.

Söndag: Upp vid 9.30. Tog åter igen täcket till soffan och kollade på skidor. Gav Malin kaffe på säng. Vid 11.30 drog vi på oss täckbyxor,täckjacka och mössa och tog en promenad ner till fyndlagret. Sen tog vi bilen till Birsta så jag fick handla sågspån till Bäääbisen. Malin ville in på Ikanohuset och kolla på overall till Adrian så vi travade in med täckkläderna...inget jag rekomenderar. SUPERHETT! Sen vidare till Handelshuset och sen hem. Kollade på hockey. Seger till Sverige. Hurra! Dammsugit, diskat och nu är jag på väg till duschen för att sen hoppa i säng och läsa tills ögonen blöder.

Tjingeling!

/ E

Orm

Orm

Vem är det som tassar på min blogg *S*

FotFotFot

Nytt...

Va ju så länge sen jag uppdaterade och inte har jag nå kul å skriva heller. I morrn kommer Malin (hoppas jag). Vi ska väl ut å käka och dricka vin...mmm...nice :)

Å stackers, stackers Karro...som har magsjuka. Hoppas du blir bättre snart.

Snart slutar jag jobbet. Ska springa en sväng på stan. Inte för att jag behöver nåt men det kan ju va kul å kika lite.

Tjingeling!

/ Erika

Ny middag med brudarna

Nu har jag och Karro bestämt nytt datum för nästa middag. Lördagen den 24:de feb. på Daltons. Till er som vill med...hör av er...

OBS: Detta gäller bara tjejer så har du snopp får du stanna hemma *S*