Midsommarhelgen i bilder...

Hälsade på Elma såklart. Stackarn har så ont i magen och mamma och pappa får knappt sova. Men hon är söt ändå :)
 



Hälsade på gudsonen också. Första bilden är Adrian med mamma. Andra bilden är Adrian och Blixten-maskin-tröjan. Så hääär cool är han (håller upp tio fingrar) *S*




Åssa va det ju fest åxå ja. Spelade volleyboll och offrade mig för laget.


Jag, brorsan och svägerskan min


Åsså vagn ner på Viskansparken såklart


Å sist men inte minst....Mr Bromsen...

Nu har de bestämt sig...

...hon ska heta Elma...

Här är hon :)

     

image40

Nu har hon kommit...

...den lilla prinsessan, föddes igår kväll vid halv tio. 3125 g och 50 cm lång. En stolt far (min bror) ringde och sa att jag var faster :)

Helgen som gått...

Jag har spenderat helgen hemma hos mor & far.

På fredagen gjorde jag inte så mycket vettigt. Hälsade på Adrian med familj och var med dom på stranden för att lägga ut bryggorna. Åkte sedan hem till dom och drack kaffe sen small det bara till å PANG så hade jag migrän. Kunde knappt köra hem. Men hem kom jag och däckade vid 22-tiden.

Vaknade tidigt på lördagen. Åt frukost, hämtade tidningen till pappa och sen gav jag mig ut på vedbacken och kapade ved. Men det va ju sååå HETT så man kunde inte vara där nån längre stund inte så jag tvättade bilen istället. Den blidde så fin så. Hoppade i duschen och tog med mig min hög-gravida svägerska ner till Torpshammar för att handla och premiärtanka bilen. Gick ju bra det åxå :) När vi kom hem satte jag mig och sola på brorsan och Malins uteplats. Dom skulle grilla så jag åt med dom och sen slängde jag på mig fiskekläderna och sprang ner till sjön tillsammans med Bromsen för att fiska. Tappade ett drag såklart..fastnade i helvetes sjögräset. Men jag hade ju med mig mask så jag metade istället. Tyvärr var inte fiskelyckan så god så jag fick bara en abborre och en mört. Men det räckte för Bromsen. Han smaskade i sig båda två i ett nafs. Efter ett par timmar gick jag hem igen och åkte med brorsan och Malin på picknick-tur. Plockade liljekonvaljer och drack kaffe i nån korsning. Sen åkte vi hem och jag somnade :)

Vaknade tidigt även på söndagen. Var ute mest hela dan så nu har jag bränt halva ryggen. Åkte tillbaka till stan vid 18-tiden.

Lägger in en bild på Bromsen. Den är sen ifjol så han är bara 17 år på den bilden *S*

image32