Emma 30 år och gruppbild på brudarna...

Kompisar är bra att ha. Jag har många kompisar. Några av dom träffar jag inte så ofta tyvärr. Det blir liksom bara inte av. Men när vi väl ses så har vi förbannat kul och man känner att man alltid kommer att vara kompisar. Det gör liksom inget om man inte setts eller hörts på ett tag. Igår va en sån dag. En dag när vi sågs och tog några gruppbilder såklart. Har ett gäng såna från förr när vi umgicks i princip varje helg. Emma (minstingen av oss) har fyllt 30 och hade fest. Superkul med god mat och dryck. Men det roligaste var nog att få träffa alla igen. Så här kommer bilden. Ska scanna in en bild från förr nån dag och lägga upp här också.

Överst: Marie, jag, Emma och Malin
Underst: Sara och Amelie 
Tack för igår brudar. I love you! Nu väntar vi bara på inbjudningskortet från Sara till nästa tjejmiddag.

Åsså ska jag avsluta detta inlägg med en kommentar eller en slutsats kanske man kan kalla det...

Det behöver inte vara tomten, huvudsaken han kommer med paket så är jag nöjd!

Tjingeling!
Kram E

Jag har Elma-abstinens!!!

Va fan ska man göra? Det är 9 dagar sen jag träffade henne å jag håller på att krevera! Å det är 9 dagar kvar tills jag får träffa henne igen. Det är 18 dagar det. Nästan 3 veckor. Fatta hur mycket som händer det lilla livet på 3 veckor. Hon kan ha fått en tand till, hon kanske har lärt sig säga mamma eller pappa eller det värsta scenariot...hon har glömt mig!!!
Vågar inte ens tänka på det....hua...

Annars fortlöper livet som vanligt. Jobbar för fullt, tränar för fullt och bloggar för fullt...haha...2 inlägg på så kort tid är mycket för mig det :)

Nu ska jag hoppa ner i badkaret och plaska i löddret. Tack Linda för den idén :)

Lägger in lite blandade bilder på stintan.

Tjingeling!
Kram E


Slut på semestern...

Fy, fy, fy....jag vill va mer ledig. Eller jag kan tänka mig att jobba bara jag slipper börja 8. Man borde alltid få flexa och börja vid typ 10...åsså kan man få sluta vid 15...med full betalning. Det var iaf kul att träffa sina arbetskamrater igen. Har jobbat i 2 dar nu och det har gått bra. Stort tack till H som skött mina arbetsuppgifter medans jag latat mig i skogen. Bäääbisen har såklart också varit på sommarkollo. När vi var i K och han fick vara ute så hade han sin egna lilla bodyguard. Sigge fick inte komma i närheten av buren för då spöade Oskar honom.

 

Har inte gjort så mycket i sommar mer än att just latat mig, sprungit efter Elma, solat, badat och fiskat. Spelat lite badminton har jag också. Brorsan spöade mig ett par gånger men jag tror att det va jag som vann mest...eller hur lilla snoris :p

Karro, Cino och Alf var upp och hälsade på. De hade en liten minisemester i byn och det va ju alldeles underbart :) Förutom lite små missöden då...Karro kastade bort 2 drag för mig (vi fick dock tillbaka dom), Cino sprang omkull en kopp nykokt kaffe så han brände tassen och Alf hoppade från bryggan rakt ner i plurret så jag fick livrädda upp honom. Tur han va liten :) Bilderna nedan är Karros...

 

Hon knäppte så fina kort på Bromsen så jag måste bara lägga upp ett sånt också. Han är ju så vacker!Adrian fyllde år under semestern så han fick paket. Lägger in en bild på honom nedan med sin wake-board.Vi var i K och Elmas gudmor Karima kom och hälsade på. Då passade vi på att bada i tunnan. Det va super nice...Brorsan hade fixat och trixat hela dan så det blev en riktig party-kväll :)Åsså sommarens höjdpunkt såklart....Emils och Miahs bröllop!!! De var så fina och båda sa ja :) Man blir så stolt...tänk att jag har lyckats tukta båda mina bröder så bra att svägerskorna tycker om dom...

 

Lägger upp lite fler bilder här under. Dock inte så mycket text men jag kan berätta att korten på Elma med mat över halva sig är i följande ordning. 1) Jordgubbar 2) Oliver 3) Filmjölk och 4) Kokosboll....så ni vet liksom :)

  
 
 
 
 

Det va lite om min semester det. Nu ska jag gå och diska.
Ha det bra och förvänta er inte ett nytt inlägg förrän om nån månad eller så :)

Tjingeling!
Kram E

ps. Varför i helvete ska det ta sån tiiiid att ladda upp en bild? Man blir ju galen! ds.