Sorg och lycka...

I fredags var dagen jag bävat för. Det var dagen jag hade tid hos veterinären för att låta Bäbisen somna in. Kl. 15.40 var det över. Brorsan hade gjort en jättefin trälåda och Elma och Malin hade bäddat mjukt med sammetstyg i svart som vi lade honom i. Han såg så fridfull ut. Både jag och Karro grät. Sen åkte vi hem till byn och begravde honom nere vid sjön. Hade inte klarat av dagen om inte Karro hade varit med. Du är guld värd Karro!

Karro hade såklart med sig sina grabbar och medans de sprang runt runt passade jag på att ta fram kastspöt för första gången i år. Döm om min förvåning när jag på andra kastet känner rycket. Att fiska är fullständig LYCKA för mig! Sen att gäddan va liten gör inget. Bromsen äter den ändå :)

I lördags åkte jag med Karro på invigningen av nya veterinärkliniken. Sen till Elma med kusin Maria och Albin. Elma är också LYCKA för mig!

Så sammanfattningen av denna helg blir både sorgligt och lyckligt. Tack till alla som hört av sig under dessa dagar. Ni är så snälla. Men mest tack till Karro så klart. Jag är glad att jag har dig! Alla borde ha en kompis som du.

Tjingeling!
Kram E

 
 


990825 - 090612
Vila i frid älsklingen min!

Gårdagens kalas...

Var ju på kalas till Elma igår. Inte ofta jag, mina bröder med respektive och mor & far ses samtidigt men igår va en sån dag. Bara det va ju jätteskoj å sen att solstrålen själv stog i centrum va ju underbart. På bordet dukades det upp glass med maränger, tårta, bullar, rödvinbärspaj och kakor. Hur gott och onyttigt som helst :)

   
   
Tjingeling!

Kram E

Grattis Elma...

Idag fyller älskade ungen 2 år. Tänk vad tiden går fort. Nu måste jag skynda och göra mig klar så jag kan åka på kalas :)
Tjingeling!

Kram F (som i faster)