Ny helg, mer fest...

I morgon är det fredag. H frågade mig i måndags om jag ville följa på på fredag och äta en sallad och dricka ett glas vin...kanske, sa jag. Hon frågade igen på tisdagen...kanske, sa jag....ny fråga igen på onsdag...ok, sa jag. Nu har detta spridit sig på kontoret och vi ska ha fest! Man kan lita på sina kollegor :p Dock kommer jag att banga rätt tidigt eftersom jag ska ut med Karro på lördag och det är ju helgens main event. Lönehelg = Utgång

Tjingeling!
Kram E


Jag är ingen hypokondriker...

Kom hem från en konferensresa i Hassela idag. Träffade ett gäng stockholmare och av nån anledning så gav jag ut min bloggadress varpå en kille surfade ut från mobilen. Han läste mina senaste inlägg och undrade om jag var hypokondriker. Haha...det är jag ju inte. Men jag har ju varit förkyld i flera veckor så that´s it liksom. Så nu är det dags för ett roligare inlägg :)

Norrlandsenheten hade som sagt en mini kick off med konferens igår. Åkte från kontoret vid lunch och hade konferens mellan 14 - 18. Kl. 20 skulle det bli middag på hotellet och vi värmde upp med förfest på rummet. Jag delade rum med H och vårt rum va störst så det va ju bäst att ha det hos oss. Middagen va bra. Dock tycker jag ju inte om lamm så jag åt mest bara potatis och sås :) Jag och H tänkte vara duktiga och lägga oss relativt tidigt eftersom vi skulle ha konferens i morse kl 9.00 också. Men så blev ju inte fallet då. Träffade som sagt ett gäng stockholmare....några av dom följde med på efterfest så jag hamnade inte i säng förrän kl. 5. Jävligt smart att sitta uppe och dricka drinkar mitt i natten när man ska ha möte kl. 9. Å dessutom hade jag ansvaret för nyckeln till konferenslokalen så jag sov knappt nåt. Va livrädd å försova mig. Gud, så pinsamt det hade varit. Fast jag har inte varit bakfull idag bara väldigt trött så det var det värt :) Å om nån av er storstadsbor läser min blogg igen så hoppas jag ni hade det bra på sjön och fick dra upp ett gäng gäddor.

Förra helgen hade ekonomienheten kick off. Då var vi i Engelberg i Schwiz. Bilade till Arlanda på fredagen. Mötte upp kollegorna från Stockholm och käkade middag innan vi checkade in. Jag hade lite panik iom att jag inte tycker om att flyga. Det är onaturligt att nåt så tungt kan hålla sig uppe i luften. Men det gick ju bra. Jag kom ner säkert både på ditresan och hemresan. Under helgen hade vi konferenser och skidåkning på schemat. Otroligt vilken natur det är. Helt underbart och vädret va kanoners med 14 grader och strålande sol.

Nästa helg ska jag och Karro ut på krogen. Vad har det tagit åt mig? Jag har festat i 2 helger i rad och jag är ändå partysugen. Måste vara för att solen kommit och man börjar hoppas på en vår även i år :) Är det nån som vill följa med på lördag så hör av er :)

I morgon ska jag hämta hem monstret. Han har varit hos Karro i nästan 2 veckor nu. Stort tack till dig lilltrynet för att du än en gång ställt upp å varit bäbisvakt. Du är guld värd!

Lägger in lite bilder också så klart.

Tjingeling!
Kram E

Jag och H i Hassela...
  

Bilder från Engelberg...
    

  

 

De hade änglar lite överallt på byn. Den ovan är en kaninängel. Så söt :)
Bilden från flyget visar hur grönt det var när man inte var uppe i bergen. Jag vill också ha vår!!!

Nästan lunginflammation...

Började få grymt ont i halsen i tisdags. Smärtan gick upp i öronen. Har inte haft så ont i halsen sedan jag opererade bort halsmandlarna för 3 år sen. Stannade hemma från jobbet på onsdagen. Jag som aldrig är hemma från jobbet! Låg hela dan och tyckte oerhört synd om mig själv. Världens bästa Karro kom med ipren och mat till mig så jag skulle överleva. På torsdag morgon hade jag fortfarande lika ont i halsen och varje gång jag svalde så kändes det som att trumhinnorna skulle spricka så jag ringde vårdcentralen och fick en tid en timme senare. Kom dit och blev undersökt, fick ta prover, satt och väntade, fick komma in till läkaren igen som hade med sig en annan läkare för en andra konsultation. Undersöktes igen och jag fick veta att sänkan var för hög vilket kunde tyda på lunginflammation. Men efter undersökningen sa den äldre läkaren: Du har nästan lunginflammation. Hmm, tänkte jag, hur kan man ha lunginflammation...nästan. Tydligen hade gränsvärdet för lunginflammation höjts. Så jag låg på gränsen och fick åka hem igen utan penicillin.

Jag undrar då: hur kan man ändra värdet på en lunginflammation? Är det klimatförändringen som gjort att vi allmänt har ett högre värde på sänkan eller kan det bero på vår tids levnadssätt? Kanske de vill spara pengar och därför har ändrat värdet? Om någon vet så får ni gärna meddela mig för jag tänkte inte på att fråga the doctors.

Idag mår jag iaf mycket bättre. Har inte alls lika ont i halsen och öronen. Tack och lov! Hostan är dock kvar men jag överlever.

Det är värdelöst att vara hemma och sjuk iaf. Jag har fruktansvärt långtråkigt och ont i hela kroppen efter att ha legat i flera timmar. Man orkar ju inte ens läsa utan bara sova, sova, sova. Åsså stackarna på jobbet som sliter som djur då. Men det är kul att höra att man är saknad, då vet man ju att man gör nån nytta när man är där :p

Nu ska jag tillbaka till slafen och fundera på vad som går fortast att fixa till lunch. Börjar kurra i magen.

Tjingeling!
Kram E

Migrän, PARTY och älskade ungen...

Halvt meningslös helg jag har haft. Somnade i soffan på fredagen före kl. 22! Vaknade 4. Kollade på UFC till kl. 6. Sen ner i säng och vaknade vid 9 med värsta migränen. Gjorde allt för att den skulle försvinna men icke. Skulle ju med jobbet till Timrå och sitta i logen och dricka alkohol, äta mat och kolla på hockey men det blev inte av alls. Kl. 20.22 tog jag sista värktabletten. Då började man känna att det fanns ett liv efter migränen igen. Var grymt partysugen. Hade ju sett fram emot helgen sedan i dec. Så in i duschen och på med partystassen. Skakade som ett asplöv. Kroppen är ju inte sig själv efter en dag med migrän. Men så fort jag kom ut och fick i mig en drink så var man på banan igen. HALLELUJA! Lägger in de få bilder Karro tog nedan. Tyvärr blev det ingen bild på pizza-killen så nästa gång får du va på tårna Karro :p

På söndagen kom älskade ungen och hälsade på. Underbara, söta, bästaste Elma. Då lekte livet igen :) Jag va inte ens speciellt bakis.

Just ja, jag har i helgen gett bort 14 (!) par jeans som jag inte längre använder. Gud så skönt det känns i garderoben. Nu ska jag gå igenom allt annat också å kasta sånt som jag inte använder.

Tjingeling!
Kram E

De 3 musketörerna!