Valborg och fest...

Valborgshelgen tillbringade ju jag hos Elmis såklart. På valborgsmässoafton var vi bjudna till hennes mormor på middag. Hur gott och mysigt som helst.

   

Vädret var ju underbart hela helgen. Brorsan har byggt både bänk och sandlåda till Elma så det var ju perfekt att hålla till ute och äta lunch och rita.

   

Själv tänkte jag sola ryggen i värmen så jag tog av tröjan och lade mig på mage för att njuta. Plötsligt hörde jag ett himla oväsen och kollade upp. Trodde det var katten som bråkade med grannkatten men ser då tre änder flyga föbi ovanför mig. Hann inte ens tänka jaha förrän jag hör SPLASH och känner nåt landa på mig! Då har andjäveln skitit på min rygg. Jag höll på å kräkas. Å brorsan skrattade så han vek sig dubbel. Så nu ska jag ta jägarexamen sen ska fågeljävlarna döden DÖ!!!

Men om man bortser från det då så var helgen underbar med Elma. För er som är intresserad så finns hon även numer på Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=CiEY1xzzizw

Igår var vi ut...Karro och jag. Det blev ju ingen utgång förra helgen eftersom Alf blev sjuk så vi tog igen det igår istället.
Aveny såklart, halvmycket folk, mindre alkohol än sist och massor med discodans var det. Hur kul som helst. När Aveny stängde var vi på topp och åkte med till Nacksta på efterfest. Så vid 5-tiden traskade vi hemåt. Solen strålade och fåglarna kvittrade och vi fnissade...jag säger bara två saker...min nya favvo är Svennebanan...å fy för grabbar som lovar fixa nattamat och sen inte gör det :p

Lägger in två bilder också från gårdagen. Vad skulle en kväll på Aveny vara utan Kenta??? Alldeles, alldeles...jättetrist!

 

Tjingeling!
Kram E