Elma och fest...som vanligt :)

Förra onsdagen vid denna tid var jag barnvakt åt lillstintan. Det va ju inget nytt iofs för det har jag ju varit förr. Grejen denna gång var att hon skulle sova över...ensam! Det har aldrig hänt förr. Faster va lite orolig att hon skulle sätta maten i halsen och att hon skulle stoppa nån liten leksak i halsen och att hon skulle kväva sig själv i kudden när hon sov. Men allt gick hur bra som helst. Vi lekte, kollade barnprogram och myste. Nice!!! Längtar tills nästa gång.

I lördags var det utgång på schemat. Hade en förfest här med drink och spel. P hade i uppgift att karva ur pumpan vilket han gjorde med bravur. Mötte sedan upp Malin och gäddjänterna på Memento men det va urtråkigt där så jag gick hem...hem till Aveny såklart :) Ååå, va roligt. Stog på dansgolvet mest hela kvällen som vanligt. Billigt blev det också...kanske beror på att sista drinken jag drack hemma hade blandats med sprit och loka...

Söndagen var som vanligt inte så kul men jag överlevde så det va värt det :)

På lördag är det dags igen...tjejmiddag med brudarna från byn. Var ett år sen sist så det ska bli jättekul.

Är det någon som vill ha en kattunge? Karro har räddat en pytteliten, svart, söt sak som snart är på väg till ett jourhem. Men de vill ju att någon ska ta hand om honom så om nån är sugen kan ni kika på hennes blogg å lämna en kommentar. Ni hittar hennes adress nere till höger under länkar.

Det va nog allt för nu.

Tjingeling!
Kram E