Elma och förkylning...

Var hem i söndags och hälsade på pluttan. Jeeesus, va hon växer! Hon blir vackrare och smartare för var dag som går. Precis som sin faster :p

Vi åkte madrass och snowracer. Å Sigge var också med såklart. Klistrar in lite bilder nedan.

Jag har blivit förkyld igen. Varför är det alltid så...att man kommer igång med träningen och tränar i 3 veckor sen slår fanskapet till. Hostar och snorar nu så man vågar ju inte träna. Hoppas jag är frisk på måndag.

Nu har jag inte tid att skriva mera men det blev ju lite iaf.

Tjingeling!
Kram E



  

 
   
 
  

Mat och träning...

Så var den 3 veckor långa soppdieten över och jag har fått börja äta mat igen. Gott :) Det har gått förvånandsvärt bra måste jag säga. Det jobbigaste har varit att man inte haft nån ork i kroppen. Man blev helt slut av att gå uppför en backe typ. Men nu har jag som sagt börjat äta mat igen och jag känner redan skillnad när jag rör på mig.

Var på första träningen igår sedan innan jul nån gång. Nytt pass dessutom, så man skulle ju få lite svårt att hänga med i övningarna men det ger sig med tiden. När jag kommer dit så sitter 2 fotografer utanför hallen och väntar. Hmm, undra vad de väntar på tänkte jag. Åsså fick vi komma in och vad säger ledarna....Jo....idag har vi 2 fotografer här som ska fota oss när vi tränar för att lägga ut på hemsidan/nyhetsbrevet. OH, SHIT...tänkte jag! Nytt, pass och har inte tränat på evigheter. Herrejeeee!!! Men det var ju bara att gilla läget så jag såg skitsur ut hela passet. Tänkte att då vill de inte ha med mig på bild men för säkerhets skull så drog jag in magen ifall jag skulle råka komma med ändå. Haha....

80 minuter senare var det över och jag kunde pusta ut igen. Fasen, va skönt det va. Har längtat efter att träna. Så ikväll blir det skivstångspass.

Nu måste jag jobba. Bloggar på jobbet igen....men det är så lugnt just nu så det gör inget :)

Tjingeling!
Kram E