Jag är ingen hypokondriker...

Kom hem från en konferensresa i Hassela idag. Träffade ett gäng stockholmare och av nån anledning så gav jag ut min bloggadress varpå en kille surfade ut från mobilen. Han läste mina senaste inlägg och undrade om jag var hypokondriker. Haha...det är jag ju inte. Men jag har ju varit förkyld i flera veckor så that´s it liksom. Så nu är det dags för ett roligare inlägg :)

Norrlandsenheten hade som sagt en mini kick off med konferens igår. Åkte från kontoret vid lunch och hade konferens mellan 14 - 18. Kl. 20 skulle det bli middag på hotellet och vi värmde upp med förfest på rummet. Jag delade rum med H och vårt rum va störst så det va ju bäst att ha det hos oss. Middagen va bra. Dock tycker jag ju inte om lamm så jag åt mest bara potatis och sås :) Jag och H tänkte vara duktiga och lägga oss relativt tidigt eftersom vi skulle ha konferens i morse kl 9.00 också. Men så blev ju inte fallet då. Träffade som sagt ett gäng stockholmare....några av dom följde med på efterfest så jag hamnade inte i säng förrän kl. 5. Jävligt smart att sitta uppe och dricka drinkar mitt i natten när man ska ha möte kl. 9. Å dessutom hade jag ansvaret för nyckeln till konferenslokalen så jag sov knappt nåt. Va livrädd å försova mig. Gud, så pinsamt det hade varit. Fast jag har inte varit bakfull idag bara väldigt trött så det var det värt :) Å om nån av er storstadsbor läser min blogg igen så hoppas jag ni hade det bra på sjön och fick dra upp ett gäng gäddor.

Förra helgen hade ekonomienheten kick off. Då var vi i Engelberg i Schwiz. Bilade till Arlanda på fredagen. Mötte upp kollegorna från Stockholm och käkade middag innan vi checkade in. Jag hade lite panik iom att jag inte tycker om att flyga. Det är onaturligt att nåt så tungt kan hålla sig uppe i luften. Men det gick ju bra. Jag kom ner säkert både på ditresan och hemresan. Under helgen hade vi konferenser och skidåkning på schemat. Otroligt vilken natur det är. Helt underbart och vädret va kanoners med 14 grader och strålande sol.

Nästa helg ska jag och Karro ut på krogen. Vad har det tagit åt mig? Jag har festat i 2 helger i rad och jag är ändå partysugen. Måste vara för att solen kommit och man börjar hoppas på en vår även i år :) Är det nån som vill följa med på lördag så hör av er :)

I morgon ska jag hämta hem monstret. Han har varit hos Karro i nästan 2 veckor nu. Stort tack till dig lilltrynet för att du än en gång ställt upp å varit bäbisvakt. Du är guld värd!

Lägger in lite bilder också så klart.

Tjingeling!
Kram E

Jag och H i Hassela...
  

Bilder från Engelberg...
    

  

 

De hade änglar lite överallt på byn. Den ovan är en kaninängel. Så söt :)
Bilden från flyget visar hur grönt det var när man inte var uppe i bergen. Jag vill också ha vår!!!

Kommentarer
Postat av: Karro

Vi saknar redan bäsis monstret, Alf speciellt skulle jag hälsa :o)

Tack för blomman, den är såå fin.

Ja partaj blir det nästa helg..

ALDRIG i hela mitt liv jag skulle åka i den där.. inte ens om jag fick betalt.

Hörs sen.

KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback